Uusimmat

No jo on söpö ja symppis peli – Grow Home on Miikasta kuin ”hyvä hartiahieronta”

25.02.2015 13:15 Jukka O. Kauppinen

Miikka Lehtonen suuntasi vähän erikoisille ja yllättäville vesille. Ubisoftin ”indietiimin” luomasta koodikokeilusta kun kasvoi todella sympaattinen peli, joka sai miehen heltymään ihan Suosittelemme-peukun verran.

Todella yksinkertaisella vektorigrafiikalla toteutettu Grow Home on ihan älyttömän hellyyttävä peli. Sininen taivas ja alla venyvä sininen meri, sekä taivasta täplittävät pilvet ja saarekkeet ovat ne varsinaiset maisemat. Taivaalla lentelee välillä perhosia, kivillä hyppii mulkosilmäisiä lampaita ja niin edelleen.

Ainekset ovat todella simppelit, mutta niin valloittavat. Hassusti vanhoilla modeemisurahduksilla kommunikoiva BUD on myös veikeä kaveri, varsinkin liikkeessä. Ubisoftilla ollaan otettu myös kaikki söpöilystä irti, sillä kun BUDin on esimerkiksi aika avata laskuvarjo, se onkin jättimäinen päivänkakkara.

Yhdistetään tähän vielä se, että Grow Home on aika harmiton peli noin yleensäkin. Siinä ei ole taistelua, ei vihollisia, ei mitään stressaavaa. Pudotakin voi vaikka kilometrin, kunhan ei veteen osu. Ja jos osuu, spawnaa heti uudelleen ja pääsee teleportilla takaisin sinne, mistä putosi.

Lue koko arvostelu: Grow Home (PC)

Lisää aiheesta

Child of Light (PC, PS3, PS4, PSV, Xbox 360, Xbox One) 

Flashback (PC, PS3, Xbox 360) 

Might & Magic X: Legacy (PC) 

Rayman Fiesta Run (iOS) 

Rayman Legends (PS4, Xbox One) 

Trials Fusion (PC, PS4, Xbox 360, Xbox One) 

Valiant Hearts (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One) 

Muropaketin uusimmat