Uusimmat

Pelitalo: ”ei tullut hyvää peliä, tulikin keskiverto, tehdään se uusiksi ja annetaan ilmaiseksi”

14.04.2016 15:01 Jukka O. Kauppinen

Ranskalainen Eugen Systems on vähän pettynyt viimeisimmän sotapelinsä saamaan vastaanottoon. Act of Aggression jätti fanit vähän kylmäksi ja tiimi on itsekin tunnustanut, että ei tämä näemmä mennyt nyt ihan nappiin. Vaan siitä pisteet, että studio toteaa mokanneensa ja etenkin siitä, että edessä on iso korjausliike.

Eugen näet rukkaa RTS-naksunsa uuteen uskoon ja julkaisee sen uutena Act of Aggression: Reboot Edition -painoksena.

Rebootissa ei näet enää pelkästään tasapainotella ja viilailla, vaan peli laitetaan hyvin alkutekijöistään lähtien uusiksi. Jopa niinkin, ettei Reboottia julkaista edes päivityksenä, vaan täysin itsenäisenä pelinä.

Hyvinä uutisina Reboot annetaan ilmaiseksi kaikille Actin aiemmin ostaneille.

Varsin hienoa fanipalvelua!

Lisätietoja: ANNOUNCING “ACT OF AGGRESSION: REBOOT EDITION”!

actofaggression_reboot

Lisää aiheesta

Eugenin uusin tuotos maistuu hieman Act of War-kopiolle. Ulkoisesti se muistuttaa AoW:ia ja juoni on yhtä hienoa b-luokan hömppää. Oikeastaan se on melkein sama peli. Mutta se annettakoot anteeksi, onhan AoW:n ilmestymisestä jo 10 vuotta. Ja se on yksi niiden monien pesänrakennusstrategioiden seassa. Act of Aggression ei keksi pyörää uudelleen, vaan rakentaa oman pyöränsä tuttua ja toimivaa reseptiä käyttäen. Jos Act of War kolahti ja RTS-niksat ovat kovimmillaan, tämä on pakkohankinta.

Act of Aggression (PC)