Uusimmat

PlayStation 5:lle julkaistu moninpeli kärsii niin pahasta pelaajapulasta, että otteluihin oli pakko lisätä tietokoneen ohjaamia vastustajia

31.05.2021 13:20 Muropaketin toimitus

Yksinoikeudella PlayStation 5:lle ilmestynyt Destruction AllStars kärsii pelaajapulasta, jota yritetään paikata tietokoneen ohjaamien bottien avulla.

Vaikka peliä jaettiin aluksi kokonaan ilmaiseksi, ei Destruction AllStars ole onnistunut keräämään kovin sankkaa pelaajakuntaa ympärilleen. Ongelmat korostuvat varsinkin tiettyihin kellonaikoihin, jolloin pelaajien määrä on luonnostaan matala.

Jotta pelaajille riittäisi silti pelattavaa eivätkä jonotusajat paisuisi mahdottomiksi, aikoo Destruction AllStarsia kehittävä Lucid lisätä tyhjiin eriin tietokoneen ohjaamia vastustajia, kertoo VGC. Kilpailullisessa Blitz-tilassa botteja ei kuitenkaan nähdä edes jatkossa.

Romurallipelin kehno menestys ei sinällään yllätä. Muropaketin arviossa kaahailu osoittautui nimittäin harmillisen kehnoksi kokemukseksi.

LUE MYÖS: Arvostelu | Destruction AllStarsissa parasta on hintalappu – Vain PlayStation 5:lle julkaistu kaahailupeli ei maksa PS Plus -tilaajille mitään