Uusimmat

Pleikkarikaksikon uudet cooppiseikkailut: arvostelussa Ratchet & Clank: All 4 One

19.10.2011 19:00 Jukka O. Kauppinen

Ratchet & Clank ovat PlayStationien tunnetuimpia sankarillisia seikkailijoita. Kaksikon uusimmassa pelissä sankarikaarti on kuitenkin aiempaakin laajempi, sillä universumia ja kaikkea muutakin pelastetaan jopa neljästään.

Miikka Lehtonen sukelsi uutuuspelin uumeniin ja ilahtui kokemastaan.

Edellisen pelin tapahtumien jälkeen Ratchet ja Clank ovat jääneet eläkkeelle, mutta lepopäiviä ei kauaa kestä. Mystinen galaktinen järjestö kutsuu parivaljakon ja kapteeni Qwarkin juhlatilaisuuteen kaupungin syrjäseuduille. Kyseessä on tietenkin tohtori Nefariouksen salajuoni, eikä kolmikko ehdi kissaa sanoa, kun jättimäinen lentävä lautanen on jo siepannut heidät ja tohtorin sisuksiinsa.

Lautasen sisällä masentavan selvä GLaDOS-kopio kertoo, että nelikko on valittu toimimaan tuntemattoman galaktisen mahdin kätyreinä. Ja tästä sitten alkaakin huisi pakomatka läpi maiden ja mantujen.

Tähän asti kuulostaa perinteiseltä Ratchet & Clankilta, eikö? Sitä se peli tarinaltaan onkin, mikä tuli ainakin minulle suurena helpotuksena. Mutta on pelissä jippokin, se jo paljon puhuttu ja mainittu neljän pelaajan co-op. Ja se sitten muuttaakin jo asioita.

Lue koko arvostelu: Ratchet & Clank: All 4 One (PS3)

Lisää aiheesta

Ratchet & Clank: A Crack in Time (PS3) 

Ratchet & Clank: Quest for Booty (PS3) 

Ratchet & Clank: Size Matters (PSP) 

Ratchet & Clank: Tools of Destruction (PS3) 

Ratchet and Clank 3 (PS2)

Secret Agent Clank (PS2) 

Secret Agent Clank (PSP) 

Muropaketin uusimmat