Uusimmat

Presidenttipeliä rajuimmillaan – Saint’s Row IV saapuu uusille konsoleille ja Johnny Gat painuu helvettiin

19.01.2015 13:35 Jukka O. Kauppinen

Saint’s Row IV oli yksi toissavuoden kovimmista ja hauskimmista peleistä. Tarjolla oli kunnon mähinää ja nauruhermojen kutkatusta, kun Third Street Saints –katujengin pomosta tulikin Yhdysvaltain presidentti – joka päätyy tappelemaan avaruuden muukalaisia vastaan.

Ei syytä peli, jota aika moni domelainen rakasti ja rajusti.

Tällä viikolla luvassa on kunnon riemuiloittelua Saints Row –pelisarjan faneille, sillä perjantaina julkaistaan kokonaiset kaksi uutta Saints Rowia.

Saints Row: Gat Out of Hell (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One) on itsenäinen lisäri SR4:lle. Johnny Gat tai Kinzie Kensington päätyvät tällä kertaa suorastaan helvetillisiin olosuhteisiin, sillä itse Saatana kidnappaa päähenkilön. Luvassa on pakkoavioliitto, sillä Saatanan tytär Jezebel himoitsee maanpäällistä lihaa. Avointa melskaamista harjoitetaan tällä kertaa New Hadesissa, syvällä Helvetissä.

 

Saints Row IV: Re-Elected puolestaan tuo Saints Row IV –pelin uuden sukupolven konsoleille, vähän samassa hengessä kuin Metro Reduxit. Re-Elected sisältää myös Gat Out of Hellin, samoin kuin kaiken peliin aiemmin julkaistun sälän.

Lisätietoja: http://www.saintsrow.com

Lisää aiheesta

Saints Row 4 (PC, PS3, Xbox 360) 

Saints Row The Third (PC, PlayStation 3, Xbox 360) 

Saints Row 2 (PC, PS3, 360) 

Saints Row (Xbox 360)  

Toimituksen suosikkipelit 2013: Eric 

Tappoiko Saints Row IV open world –genren?