Uusimmat

Shadow of the Colossuksen uusioversion kehittäjät ovat uuden, isomman remaken kimpussa

12.03.2018 17:19 Muropaketin toimitus

Erinomaisen Shadow of the Colossuksen päivitetyn version tekijät ovat kertoneet olevansa uuden remake-pelin kimpussa.

Suositun ja vaikuttavan Shadow of the Colossuksena remake-version tehnyt Bluepoint-studio ei pelkää uusia haasteita, sillä se on kertonut olevansa uuden projektin parissa. Kyseessä on remake jonka Bluepoint sanoo olevan jopa suurempi kuin Shadow of the Colossus.

“Aiomme tehdä uuden entistä suuremman remake-version. Onnistuneen Shadow of the Colossus -projektin myötä saimme kasvatettua taideosastomme sellaiseen pisteeseen, että voimme luoda AAA-pelien kuvataidetta peleihin”, kertoi Bluepoint-studion johtaja Marco Thrush Eurogamer-julkaisulle.

Hän jatkaa kertomalla, että pelitalo on kehittämässä taidepuolen lisäksi myös pelimoottoria seuraavaa projektia varten, sillä se on Shadow of the Colossusta suurempi.

“Tavoitteenamme on työstää kehitystyötä ja lisätä ominaisuuksia seuraavaan remake-projektiin, koska se on nyt tärkeintä meille.”

Bluepointin seuraava projektin on siis jopa jättimäistä Shadow of the Colossusta suurempi, joka on tavoitteena mahdottoman valtava. Pelistudio ei suostu vielä tässä vaiheessa kertomaan projektista mitään.

“Olemme todella innoissamme tästä projektista ja uskomme muidenkin olevan, kunhan kerromme mistä on kyse”, Thrush tiivisti.