Uusimmat

Maaliskuun PS Plus -pelit taisivat juuri vuotaa – joukossa viiden tähden mestariteos

26.02.2020 14:37 Muropaketin toimitus

Puolalaisen sivuston kerrotaan vuotaneen maaliskuun ilmaiset PS Plus -pelit ennen aikojaan.

PlayStation Plus -jäsenille jaettavat ilmaispelit paljastetaan useimmiten kuun lopulla, ja nyt VG24/7 kertoo, että maaliskuun pelit taisivat jo paljastua. Puolalaiselta nettisivulta jaettu kuvakaappaus kertoo, että PS Plus -jäsenet voisivat maaliskuussa napata omakseen paitsi Sonic Forcesin, myös Shadow of the Colossuksen remake-version.

Kaksi vuotta sitten ilmestynyt Shadow of the Colossus on paitsi kehutun kulttipelin uusintaversio, myös itsessään PS4:n ylistetyimpiä julkaisuja, ja se sai myös Muropaketin arviossa täydet viisi tähteä. Kriitikkomme ylisti peliä aikanaan näin:

”Viime kädessä Shadow of the Colossuksen remake tuntuu samalta, tutulta peliltä, mutta uudistukset tekevät siitä kiistatta paremman ja nykypelaajille helpommin lähestyttävän. Fumito Uedan mestariteos on tuotu uudelle sukupolvelle uskollisena käännöksenä, jolle antaa mielellään täydet pisteet kameran ja kontrollien pienistä ongelmista huolimatta. Se on huikea kokemus alusta loppuun.”

Toivokaamme siis, että tuore vuoto osoittautuu todeksi. Toistaiseksi PS Plus -jäsenet voivat vielä lunastaa omakseen helmikuun erinomaiset ilmaispelit, joita ei todellakaan kannata missata.

Muropaketin uusimmat