Uusimmat

Terminator Genisys sai jatkoa mobiilipelinä, joka näyttää kelpaavan pelaajille

19.05.2017 19:05 Muropaketin toimitus

Plarium Games on julkaissut edelliseen Terminator-elokuvaan perustuvan mobiilipelin.

Pari vuotta sitten ensi-iltansa saanut Terminator Genisys (2015) ei onnistunut palauttamaan elokuvasarjaa ensimmäisten leffojen tasolle. Jos elokuvan ja Terminator-sarjan maailma kuitenkin kiehtoo, on nyt tarjolla mahdollisuus jatkaa leffan tarinaa mobiilipelin muodossa.

Esimerkiksi Viking: War of Clansista (2015) tunnettu Plarium Games on julkaissut äskettäin Terminator Genisys: Future War -mobiilipelin, joka jatkaa siitä, mihin elokuva jäi. Ilmaispelattavassa MMO-pelissä pelaaja voi valita puolensa, eli taistella vastarinnan riveissä koneita vastaan tai ottaa Skynetin roolin ja kukistaa ihmiskunnan. Molemmilla jaostoilla on oma tarinansa, ja lisäksi pelin kerrotaan tarjoavan muun muassa PvP-kamppailua, yhteistyöpeliä, boss-vastuksia ja avattavia saavutuksia.

Terminator Genisys: Future War on ladattavissa ilmaiseksi Google Playsta, jossa se on myös saanut jo runsaasti positiivia käyttäjäarvioita. Sovelluksen keskiarvo on uutisen kirjoitushetkellä 4,4, ja yli 3 000 pelaajaa on antanut pelille täydet viisi tähteä.

Alta näet Future Warin trailerin sekä pidemmän pelikuvavideon.

Terminator
Kaikki jutut aiheesta

Muropaketin uusimmat