Uusimmat

Tiistaina julkaistu Kingdom Come: Deliverance on myynyt jo lähes puoli miljoonaa kopiota

16.02.2018 17:03 Muropaketin toimitus

Keskiaikaan sijoittuva historiallinen roolipeli Kingdom Come: Deliverance iskee kuin miljoona mustaa ruttoa, sillä se käy kaupaksi hurjaa vauhtia.

Kingdom Come: Deliverance julkaistiin viime tiistaina ja on tähän mennessä myynyt jo lähes puoli miljoonaa kappaletta. Saavutus on melkoinen, kun ottaa huomioon, ettei kyse ole mistään perinteisestä scifi- tai sotaräiskinnästä. Kingdom Come on mutainen keskiaikaan sijoittuva historiallinen roolipeli, jota ei heti olettaisi hitiksi. Etenkin kun peli on saanut nihkeitä arvioita sen bugisuuden vuoksi.

Siitä huolimatta peli myy erinomaisesti. Pelistudion mukaan se on myynyt jo melkein 500,000 kopiota: 300,000 Steamin kautta ja yli 100,000 jälleenmyynnissä. Kuten mainittu, peli ei ole ollut vielä viikkoakaan markkinoilla, joten luvut ovat vähintäänkin pysäyttäviä.

Kingdom Come: Deliverance on itsenäisen Warhorse Studiosin ensimmäinen julkaisu. On mielenkiintoista nähdä, kuinka peli vielä myy, kunhan sen bugeista päästään eroon.

Muropaketin arviossa todettiin, että Kingdom Come: Deliverance julkaistiin niin keskeneräisenä, ettei peliä pysty edes pelaamaan.