Uusimmat

Uskomaton puzzle-peli nyrjäyttää aivot sijoiltaan – Kokeile Viewfinderia kun vielä voit

28.04.2023 12:55 Muropaketin toimitus

Viewfinder on äärimmäisen lupaava pulmapeli, jossa todellisuutta manipuloidaan valokuvilla ja maalauksilla.

Jos pidät pulmapeleistä ja uudenlaisista pelimekaniikoista, suosittelemme lämpimästi kokeilemaan tulevan Viewfinder-pelin demoa. Kuten PC Gamer kirjoittaa, ilmainen demo on saatavilla Steamissa osana Steam Puzzle Fest -tapahtumaa, mutta sitä voi kokeilla enää 1. toukokuuta asti.

Viewfinderissa on jotain samaa kuin Portalissa ja Superliminalissa, mutta sen idea on aivan omansa. Pelaaja etenee pelissä halki rikkonaisen maailman, jota hän voi muokata valokuvien, piirrosten ja maalausten avulla. Käytännössä pelimaailmasta löytyvä kuva yksinkertaisesti asetetaan keskelle maisemaa, jolloin koko maailma muuttuu. Ja kuten demollakin päästään kokeilemaan, pelaaja saa käyttöönsä myös polaroid-kameran, joka mahdollistaa todellakin kekseliään pulmanratkaisun.

Sad Owl Studiosin kehittämä Viewfinder on kehitteillä PC:lle ja PS5:lle, ja sen luvataan tarjoavan yksinpelaajille tuntikausiksi ratkottavia pulmia ja selvitettäviä mysteerejä. Pelin tarinasta ei lyhyellä demolla vielä saada paljonkaan tietää, mutta jo parinkymmenen minuutin aikana peli onnistuu yllättämään moneen kertaan.

Viewfinderin julkaisuajankohdaksi on merkitty vuosi 2023, mutta tarkempaa ilmestymispäivää ei ole tiedossa. Alta näet pelin trailerin.

Muropaketin uusimmat