Uusimmat

Uudet Prey-modit nostavat pelin vaikeustasoa sekä parantavat pelin immersiota

05.06.2017 17:34 Muropaketin toimitus

Uudet Prey for Death ja Prey Immersion -modit lupaavat parantaa pelaajien Prey-pelikokemusta.

Jvames-nimisen modaajan kehittämä Prey for Death lupaa nostaa Preyn vaikeustasoa entisestään. Modi lisää peliin uusia vammautumisen muotoja, kuten aivotärähdyksiä, palovammoja, verenvuotoa sekä luiden murtumia. Vammojen hoitamiseksi pelaajan täytyy käyttää kullekkin vammalle sopivaa parannuskeinoa, joita voi joko etsiä pelikentistä tai luoda Preyn fabrikaattorilla. Prey for Death lisää peliin myös uuden Field Surgeon -neuromodin, jonka oppimisen jälkeen kaikkia erilaisia vammoja voi hoitaa tavallisilla medikiteillä.

Prey for Death tekee myös pelin vihollisten havaitsemisesta ja tappamisesta vaikeampaa. Modi poistaa Preystä suurimman osan vihollisista varoittavista äänivihjeistä, jonka lisäksi vihollisten elämäpisteiden määrää on kasvatettu. Viholliset eivät myöskään enää kuollessaan tiputa pelaajalle kranaatteja tai ammuksia.

Jvames on kehittänyt myös Prey Immersion -modin, jonka avulla peliin on helpompi uppoutua. Modi poistaa Preyn HUDista joitain pelaajia häiritsevät ylimääräiset osat, kuten ikonin joka kertoo pelaajan olevan kyykyssä. Modi poistaa HUDista myös muun muassa taskulamppuikonin sekä pelaajan jäljellä olevasta kestävyydestä kertovan mittarin.

Modien tarkemmat asennusohjeet löytyvät modien Nexus Mods -sivustoilta.Prey

Kaikki jutut aiheesta