Uusimmat

Vapise Telltale – Life is Strange –seikkailupelisarja kiehtoo, haastaa, liikuttaa, huvittaa, järkyttää…

15.04.2015 21:00 Jukka O. Kauppinen

Miikka Lehtonen kertoo meille elämän ja seikkailujen syvistä salaisuuksista Life is Strange –seikkailusarjan toisen osan myötä.

On vaikea uskoa, että pelissä, jonka tiivistelmä on ”tyttö osaa kääntää aikaa taaksepäin” liikutaan maanläheisten ja realististen ongelmien parissa, mutta niin se vain on. Sankarimme kun ei kääntele aikaa taaksepäin pysäyttääkseen terroristeja tai pelastaakseen maailmaa, vaan pohtiakseen uudelleen, pitäisikö vaikka mennä väliin pysäyttämään ottolastaan pieksevää isää. Vastaus voi tuntua paperilla ilmiselvältä, mutta pelillä on mainio tapa esittää hyviä argumentteja molempien valintojen tueksi.

Lue koko arvostelu: Life is Strange Episode 2: Out of Time (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One)

 

 

Lisää upeita pelivideoita (e)Domen videokanavalta osoitteesta https://www.youtube.com/user/wwweDomenet

 

Viisiosainen episodipeli kertoo tarinan Maxista, teini-ikäisestä tytöstä, joka opiskelee valokuvausta oregonilaisessa taidekoulussa. Max ei kuitenkaan ole kuka tahansa teini, sillä pelin alkuhetkillä hän huomaa omaavansa yliluonnollisen kyvyn kääntää aikaa taaksepäin. Halutessaan Max voi keskittyä ja videonauhurin tavoin rullata aikaa taaksepäin muutaman minuutin verran, tehden näin uudelleen asioita, jotka ensimmäisellä kerralla menivät pieleen.

Life is Strange Episode 1: Chrysalis (PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One) 

Juonivetoinen ja kauniin raukean tunnelman kyllästämä pelikummajainen ei takuulla sovi kaikkien herkuksi, mutta massasta poikkeavien kokemusten metsästäjille on tarjolla mehukas saalis.

Mulkaisu: Life is Strange 

 

Muropaketin uusimmat