Uusimmat

Viiden tähden huippupeli tuli Netflixiin – eikä siitä tarvitse maksaa mitään

22.03.2024 09:53 Muropaketin toimitus
Hades

Kuva: © Supergiant Games

Netflix on kartuttanut pelivalikoimaansa tällä viikolla todellisella mestariteoksella.

Netflixin tilaajat pääsevät pelaamaan vuoden 2020 Hades-pelin mobiiliversiota tästä päivästä lähtien ilman mitään lisäkustannuksia. Pelkkä palvelun tilaus riittää pelin lataamiseen ja pelaamiseen. Ainoa ikävämpi puoli kuviossa on, että Hades on saatavilla vain iOS-laitteille.

Asennuksen jälkeen Hadekseen kirjaudutaan Netflixin tunnuksilla ja sitten vaan aletaan räimiä.

Ja räimimistähän Hadeksessa riittää.

”Hadeksen tarjoama kamppailu on erinomaista. Eri aseet on tasapainotettu niin hyvin, että on lähestulkoon mahdotonta sanoa, mikä niistä on paras ja mikä huonoin. Suurimmalta osin tämä riippuu siitä, millaisesta pelityylistä itse pitää. Myös hahmon saamat kyvyt ovat kiinnostavia ja ne mahdollistavat erilaisten yhdistelmien muodostamisen. Yksi parhaista Hadeksen tarjoamista tunteista on se hetki, kun tajuaa saaneensa käyttöön sellaisen kykyjen yhdistelmän, joka tekee pelihahmosta jopa ylivoimaiselta tuntuvan vahvan ja viholliset lakoavat pelaajan edestä kuin heinä”, kehui toimittaja Ilari Hauhia Hadesta Muropaketin arviossa nelisen vuotta sitten.

Arvostelu | Hades on yksi vuoden parhaista peleistä – Viiden tähden roguelike-hittiä todellakin kannatti odottaa pari vuotta

Tällä viikolla saataville tulleen iOS-version lisäksi Hades on julkaistu seuraaville alustoille: macOS, Switch, PC, PlayStation 4&5, Xbox One ja Xbox Series X/S.

Päivitetty 22.3.2024: Täsmennetty pelin olevan pelattavissa vain iOS-mobiililaitteilla.