Uusimmat

Viiden tähden toimintapeli tuli tunnetuksi vaikeudesta, mutta nyt se saa kuitenkin helpotuksia

Kuva: © Motion Twin

02.05.2022 13:22 Muropaketin toimitus

Dead Cells sai uusia saavutettavuusasetuksia, joiden myötä useampi pelaaja pääsee nauttimaan ylistetystä pelistä.

Vuonna 2018 ilmestynyt Dead Cells on viiden tähden toimintapeli, jossa yhdistellään metroidvaniaa ja Dark Souls -pelien tyyliä. Monille pelaajille se oli kuitenkin saavuttamaton, sillä kuten Muropaketin arvostelija kirjoitti aikanaan, peli on ”vaikea, isolla v-kirjaimella”.

Nyt peliin on viimein saatu helpotuksia. PC Gamer kertoo, että peli on uudessa päivityksessä saanut Assist Mode -asetukset, jotka auttavat suurempaa pelaajajoukkoa nauttimaan pelistä. Asetuksista pelaaja voi esimerkiksi tehdä torjumisesta helpompaa ja ansoista hitaampia, sekä säätää vihollisten elämää ja laittaa päälle jopa Auto-Hit Moden, jolla pelaaja hutkii automaattisesti kohdalle osuvia vihollisia.

”Kannustamme pelaajia yrittämään peitota pelin sellaisena kuin se on, mutta olemme saaneet melkoisesti palautetta siitä, että tämä kokemus on nykyisellään mahdoton isolle joukolle pelaajia, monista eri syistä”, kehittäjät perustelevat Assist Modea Steamissa.

Päivitys on vasta alfa-versio, ja se tuskin on vielä tullut kaikille alustoille. Dead Cells on saatavilla Windows PC:lle, Macille, iOS:lle, Linuxille, Androidille, Xbox Onelle, PS4:lle ja Nintendo Switchille.

LUE MYÖS: Arvostelu: Dead Cells on viiden tähden napakymppi, jossa Dark Souls kohtaa Metroidin