Uusimmat

Viikon peliuutiset: E3-messuilla julkistettiin kasoittain kiinnostavia pelejä ja pelitrailereita, lisäksi Sonyn sähläystä ja Telltalen uusia ongelmia.

17.06.2018 10:12 Muropaketin toimitus

Tällä viikolla uutisvirtaa on määritellyt E3-messut, joista on piisannut kosolti kiehtovaa uutisoitavaa. Otsikoissa on näkynyt esimerkiksi uusi Doom ja Fallout, Death Stranding, Last of Us Part II ja Remedyn uusi peli.

Tällä viikolle olemme päässeet nauttimaan lukuisista herkullisista E3-julkistuksista, pelitrailereista ja muusta messuhuumasta. Tässä viikon kiehtovimmat peliuutiset.

E3: Command & Conquer Rivals tuo klassikkostrategian mobiililaitteille

EA esitteli omassa E3-lähetyksessään Command & Conquer Rivalsia, joka tuo klassisen RTS-sarjan mobiililaitteille.

E3: Bethesda julkaisi Rage 2:sta näyttävän pelikuvatrailerin

Bethesda Softworks on julkaissut E3-tilaisuudessaan uuden pelikuvatrailerin Id Sotfwaren ja Avalanche Studiosin odotetulle Rage 2 -räiskinnälle.

E3: Uusi Doom on julkistettu! – Tässä ensimmäinen traileri

Bethesda Softworks yllätti E3-messujen tilaisuudessaan julkistamalla kokonaan uuden Doom-sarjan räiskintäpelin. Alta näet pelin ensimmäisen trailerin pelille, joka kantaa nimeä Doom: Eternal.

E3: Fallout 76 sai uuden trailerin, julkaisupäivän ja runsaasti lisätietoja

Bethesda Softworksin Los Angelesissa järjestetty E3-tilaisuus on juuri päättynyt, ja monien julkistusten ohessa tilaisuudessa kerrottiin paljon myös tulevasta Fallout 76 -pelistä. Kokosimme yhteen tärkeimmät tiedot.

E3: The Witcher -kehittäjien odotettu Cyberpunk 2077 sai upean trailerin

CD Projekt Redin odotettu roolipeli Cyberpunk 2077 on saanut E3-messuilla näyttävän trailerin. Vieläkään studio ei paljasta tarkempia tietoja pelin ilmestymisestä.

E3: Wolfenstein saa yllättävän jatko-osan: uusi aikakausi, uudet pelihahmot ja yhteistyöräiskintää

Bethesda julkisti aamyöllä Suomen aikaan järjestetyssä E3-messujen tilaisuudessaan seuraavan pelin Wolfenstein-sarjassa. Viime vuoden ylistetty Wolfenstein II: The New Colossus saa jatko-osan, jossa loikataan kauas sarjan tulevaisuuteen.

E3: Bethesda yllätti julkistamalla kaksi The Elder Scrolls -peliä, joista toinen ilmestyy tänä vuonna

Bethesdan E3-julkistusten suurimpia yllätyksiä oli ehdottomasti toivotun The Elder Scrolls VI:n julkistus. Hittipeli Skyrimin (2011) jatko-osaa on odotettu jo vuosia, ja nyt se on viimein paljastettu alla olevan teaser-trailerin muodossa.

E3: Yllätysjulkistus Starfield on Fallout-kehittäjien seuraava suuri yksinpelikokemus

Viime yönä nähdyssä Bethesdan E3-messujen live-lähetyksessä esiteltiin muun muassa tänä vuonna ilmestyvää Fallout 76 -peliä, mutta samalla kurkistettiin myös tulevaisuuteen. Bethesda Game Studiosin johtaja Todd Howard esittelikin aivan uuden Starfield-nimisen pelin, josta nähtiin ensimmäinen traileri.

E3: Gears of War 5 on viimein julkistettu: uusi nimi, uusi päähenkilö ja synkkä traileri

Microsoft on viimein esitellyt Gears of War -sarjan seuraavan pelin. Nimi on lyhentynyt muotoon Gears 5, mutta muuten The Coalitionin juuri julkistettu peli on Gears of War 4:n (2016) täysverinen seuraaja.

E3: The Division 2:sta julkaistiin uusi traileri sekä pelikuvaa – myös julkaisupäivämäärä selvisi

The Division 2:ssa massaepidemian kouriin joutunut Yhdysvallat on sisällissodan partaalla. Nyt pelistä julkaistiin uusi traileri sekä kuusi minuuttia pelikuvaa. Peli julkaistaan ensi vuonna maaliskuun 15. päivänä.

E3: The Last of Us Part II sai vaikuttavan trailerin, joka sisältää viimein myös pelikuvaa

PlayStationin E3-tilaisuudessa Los Angelesissa on juuri julkaistu Naughty Dogin odotetun The Last of Us Part II -pelin uusi traileri. Upeassa trailerissa nähdään ensi kertaa myös pelikuvaa, joka tarjoaa esimakua pelin hiiviskelyistä ja intensiivisistä taisteluista.

E3: Mystisestä Death Strandingista viimein pelikuvatraileri – myös kaksi uutta näyttelijää paljastettu

Sony on julkaissut uuden trailerin Metal Gear -kehittäjä Hideo Kojiman tulevasta Death Stranding -pelistä. Vieläkään ei paljastettu pelin ilmestymispäivää, mutta trailerilla nähdään ensimmäistä kertaa pelikuvaa ja samalla paljastetaan myös kaksi uutta näyttelijää.

E3: Remedy julkisti uuden pelinsä – Tällainen on arvoituksellinen Control

Controlista on julkaistu ensimmäinen traileri, sekä muutamia perustietoja. Virallisen sivuston ja trailerin kuvauksen mukaan Control tarinallinen pelikokemus, jonka keskiössä Jesse Faden. Hän on Bureau of Controlin agentti, joka kamppailee kollegoidensa kanssa olemassaoloa uhkaavia yliluonnollisia voimia vastaan.

Sony sähläsi osakekurssinsa laskuun Fortniten vuoksi

Nintendo ilmoitti E3-messuilla tuovansa Fortniten Switchille, mutta kaikki ei mennytkään aivan kuten oli suunniteltu. PlayStation 4:llä peliin rekistöityneet pelaajat huomasivat pian, ettei Epic Games -tunnuksilla ollut mahdollista kirjautua Switchille.

Muropaketin uusimmat