Uusimmat

World of Tanks saa tänään uuden fysiikkamoottorin ja muut 8.0-herkut

27.09.2012 09:30 Miikka Lehtonen

World of Tanksin tuoreinta päivitystä on odotettu kuin kuuta nousevaa, eikä suotta. Lisäähän versionumeroa 8.0 kantava päivitys peliin uuden renderöintimoottorin — eli paremmat grafiikat — ja uuden fysiikkamoottorin, jonka ansiosta tankit voivat hyppiä kukkuloilta, driftailla ja tehdä muuta hienoa. Ja tänään se sitten alkaa.

Wargaming.Net on ilmoittanut, että World of Tanksin päivitys 8.0 julkaistaan tänään. Päivityksen kohokohdat ovat tietenkin paremmat grafiikat tarjoava ja tiettävästi myös jouhevammin pyörivä grafiikkamoottori, sekä fysiikkamalli, jonka ansiosta tankit eivät enää jämähdä kuin tikku paskaan törmätessään jalkapallon kokoisiin kiviin. Nyt kevyemmillä tankeilla voi driftata, hyppiä kallioilta ja tehdä muuta todella kehittävää. Kannattaa siis varautua siihen, että tänään noin 60% jokaisesta tiimistä tuhoaa itse itsensä jo alkumetreillä.

Paljon muutakin hauskaa on luvassa, sillä tiettävästi esimerkiksi maastokuvioinnilla tekee päivityksen jälkeen jotain ja muutakin tuunausta on tapahtunut. Täydelliset patch notet voi lukea Wargamingin sivuilta. Linkki vie nyt jenkkisaitille, koska EU-sivusto on kumossa jonkinlaisen ylläpidon vuoksi.

 

Lähde: Wargaming

Lue myös

Assassin’s Creed III -ensikosketus osa 1: renessanssin loistosta uudelle mantereelle

Hybrid (Xbox 360)

Sairasta! NESin Zapperista tehtiin oikea laserpyssy!

Sony saattaa olla pahemmassa liemessä kuin moni aavistaakaan

Muropaketin uusimmat