Uusimmat

Pian selviää, onko tässä Hideo Kojiman uusi projekti – Mysteeripelistä selvisi uusia yksityiskohtia

13.07.2021 21:33 Muropaketin toimitus

Abandoned-pelin ympärillä on pyörinyt huhuja siitä, onko kyseessä Hideo Kojiman salainen peli.

Arvoituksellista PlayStation 5 -kauhupeliä kehittävä Blue Box Game Studios on ilmoittanut, milloin siitä on luvassa traileri ja varsin erikoinen PlayStation 5 -sovellus. Traileria päästään katsomaan elokuun 10. päivä, kertoo Comicbook-sivusto. Sovellus tulee saataville samana päivänä, ja sen kerrotaan tarjoavan reaaliaikaista kuvaa siitä, miltä peli näyttää PlayStation 5:llä.

Trailerin ja sovelluksen piti alkujaan tulla saataville jo aiemmin, mutta Blue Box kertoi niiden myöhästyvän elokuulle. Sovelluksen voi ladata ennakkoon 29. elokuuta alkaen, ja ilman sitä ei pääse nauttimaan trailerin 4K-kuvasta, 3D-äänentoistosta ja DualSense-ohjaimen ominaisuuksista. Aiemmin pelistä on julkaistu pienimuotoinen julkistustraileri.

LUE MYÖS: Onko tässä Hideo Kojiman seuraava peli? Valtava määrä todistusaineistoa antaa viitteitä

Abandoned on herättänyt suurta huomiota, sillä monien enemmän tai vähemmän uskottavien teorioiden mukaan peli liittyisi jollain tapaa Konamin Silent Hill -pelisarjaan. Lisäksi on spekuloitu, että Konamilla aiemmin työskennellyt Hideo Kojima olisi mukana kehitystyössä.

Blue Box on järjestelmällisesti kieltänyt huhujen paikkansapitävyyden. Tästä huolimatta on erikoista, että täysin tuntematon studio julkaisee pelin trailereihin keskittyvän PlayStation 5 -sovelluksen indie-julkaisulle.

Muropaketin uusimmat