Uusimmat

PlayStation 5:n ajopeli Destruction AllStars maksaa pian 20 euroa – peli kannattaa napata omakseen kun se vielä ilmainen

26.02.2021 13:32 Muropaketin toimitus

Destruction AllStars muuttuu huhtikuun alussa maksulliseksi.

PlayStation 5:lle helmikuussa ilmestynyt yksinoikeuspeli Destruction AllStars on tarjottu PS Plus -jäsenille ilmaiseksi julkaisusta lähtien. Tämä onkin hyvä diili, sillä kokonaan verkkomoninpeliksi suunnitellun romurallin pelaaminen vaatii joka tapauksessa Plus-jäsenyyttä.

Pelin ilmaisaika on kuitenkin saanut päättymispäivän. PlayStation Blogissa kerrotaan pelin tulevista lisäsisällöistä, ja samalla selviää, että peli muuttuu maksulliseksi 6. huhtikuuta. Tuosta päivästä eteenpäin se siis kustantaa 19,99 euroa.

Tämä on huono uutinen, sillä juuri olematon hintalappu on kriitikkomme mukaan pelin pelastava ominaisuus. Kuten arvostelussamme todetaan: ”Destruction AllStars menettelee ilmaispelinä, mutta maksulliseksi julkaisuksi se on turhan niukka.”

LUE MYÖS: Arvostelu | Destruction AllStarsissa parasta on hintalappu – Vain PlayStation 5:lle julkaistu kaahailupeli ei maksa PS Plus -tilaajille mitään

Pelistudio Lucid Games on luvannut lähikuukausille paljon uutta lisäsisältöä sekä pelitapahtumia. Destruction AllStarsia ei siis todellakaan olla hylkäämässä, vaikka ilmaisaika päättyykin.