Uusimmat

PlayStation Storen viikon uutuudet: kehuttu seikkailu ja kamppailua jäisessä helvetissä

08.10.2019 16:00 Muropaketin toimitus

PlayStation Storen viikon uusia julkaisuja ovat esimerkiksi Frostpunkin konsolikäännös ja Muropaketin kehuma Trine 4.

PlayStation Blog on listannut alkaneen viikon uudet pelijulkaisut PlayStationin digitaalisella kauppapaikalla. Uutukaisten joukkoon mahtuu herkkua etenkin seikkailupelien ystäville.

Trine 4: The Nightmare Prince (8.10.)

Jo tänään näki päivänvalon Trine-pelisarjan tuorein osa, joka palauttaa seikkailu- ja pulmapelisarjan alkuperäiseen kukoistukseensa. Muropaketin arviossa peli sai melkein täydet pisteet, joten kyseessä on varmasti tutustumisen arvoinen julkaisu.

Trine 4: The Nightmare Prince ilmestyi myös muille alustoille. Pelin trailerin näet alta.

Yooka-Laylee and the Impossible Lair (8.10.)

Tänään julkaistiin myös Playtonic Games -studion uusi tasohyppely, pari vuotta sitten ilmestyneen Yooka-Layleen itsenäinen spin off -seikkailu. Tällä kertaa luvassa on 2.5D-tyylistä tasohyppelyä koko perheelle.

Yooka-Laylee and the Impossible Lair ilmestyy myös muille alustoille. Pelin trailerin näet alta.

Concrete Genie (9.10.)

PixelOpus-studion uutukainen on PlayStation 4:n yksinoikeuspeli, jossa pelaaja tuo ankeaan satamakaupunkiin eloa taikasiveltimellä. Visuaalisesti huikea Concrete Genie hyödyntää DualShock 4 -ohjaimen liikkeentunnistusta, ja luvassa on varmasti mieleenpainuva seikkailu.

Pelin trailerin näet alta.

GRID (11.10.)

Perjantaina on luvassa herkkua ajopelien ystäville, kun pitkäikäisen Codemasters-studion GRID-sarja jyräytetään uudelleen käyntiin. Luvassa on muun muassa entistä kehittyneempi tekoäly, ja peräti 400 tunnistettavasti erilaista AI-vastustajaa.

GRID julkaistaan myös muille alustoille. Alta näet pelin trailerin.

Frostpunk: Console Edition (11.10.)

Sopivasti viikonlopuksi ilmestyy myös kehutun strategiapeli Frostpunkin odotettu konsolikäännös. Luvassa on erittäin näyttävää kaupunginrakentelua jäätävissä maisemissa, ja Frostpunkin PC-versio saikin Muropaketin arviossa runsaasti kiitosta osakseen.

Frospunk: Console Edition ilmestyy myös Xbox Onelle. Pelin trailerin näet alta.

Muropaketin uusimmat