Uusimmat

PlayStation Storen viikon uutuudet: toimintahittien paluu, armoton hirviöjahti ja mysteeri Norjassa

18.02.2020 09:20 Muropaketin toimitus

Viikon merkittävimpiin uusiin julkaisuihin kuuluu muun muassa Bayonetta ja Vanquish -toimintapelien yhteinen 10-vuotisjuhlapaketti.

PlayStation Blog on tuttuun tapaan listannut alkaneen viikon uudet pelijulkaisut PlayStation Storessa. Valitsimme joukosta kolme suurinta ja kiinnostavinta peliä.

Tiedot julkaisupäivistä perustuvat PlayStation Blogin tietoisin, ja muutokset ovat tietenkin mahdollisia.

Bayonetta & Vanquish (18.2.)

Jo tänään näkee päivänvalon tuhti paketti toimintaa Platinum Gamesin tyyliin. Studio julkaisee nimitäin 10-vuotiaat hittipelinsä Bayonettan ja Vanquishin remasteroituna nykyiselle sukupolvelle. Luvassa on siis tyylikästä hack and slash -toimintaa sekä jykevää scifi-räiskintää yhteispaketissa.

Bayonetta and Vanquish 10th Anniversary Bundle ilmestyy myös muille alustoille. Alta näet pelien yhteisen trailerin.

Hunt: Showdown (18.2.)

Heti tänään näkee päivänvalon myös Crytekin kehuttu, jo early access -versiona Muropaketin testissä vakuuttanut verkkopeli Hunt: Showdown. Luvassa on tummanpuhuva yhdistelmä hirviöjahtia ja battle royalea, jossa ei todellakaan armoa tunneta.

Hunt: Showdown on saatavilla myös muille alustoille. Alta näet pelin trailerin.

Draugen (21.2.)

Aivan toisenlaiseen maailmaan sukelletaan perjantaina, kun kiehtova seikkailupeli Draugen saapuu sekin viimein PS4:lle. 1920-luvun Norjaan sijoittuvassa mysteeripelissä lähdetään jäljittämään pelaajan kadonnutta siskoa, ja matkan varrella paljastuvat viehättävän pikkukaupungin synkät salaisuudet.

Draugen on saatavilla myös muille alustoille. Alta näet pelin trailerin.

Muropaketin uusimmat