Uusimmat

Pokémon Quest on uusi rahasampo ilmaisuudesta huolimatta – tuottanut ensimmäisen kuukauden aikana miljoonia

13.08.2018 16:05 Muropaketin toimitus

Nintendo Switchille ja mobiililaitteille julkaistu Pokémon Quest on osoittautunut tuottoisaksi ensimmäisen kuukauden aikana.

Nintendo julkaisi kesäkuussa täysin yllättäen uuden Pokémon-pelin, visuaalisesti omaperäisen Pokémon Questin, joka on saatavilla Nintendo Switchille sekä iOS:lle ja Androidille. Nyt tämä tuorein Pokémon-seikkailu on myös osoittautunut hyvin menestyneeksi.

Huolimatta siitä, että Pokémon Quest on pelattavissa täysin ilmaiseksi, on peli Siliconeran mukaan tuottanut reilussa kuukaudessa peräti kahdeksan miljoonaa dollaria. Erityisen suosituksi peli on osoittautunut Japanissa, josta ovat peräisin 34% pelin tuotoista.

Muropaketin arvostelun perusteella ei tosin ole suurikaan yllätys, että peli on tuottanut miljoonia pelkillä mikromaksuilla. Kriitikkomme nimittäin kritisoi peliä erityisesti hitaudesta, ja totesi, että ”Pokemon Quest kärsii freemium-pelien pahimmista ansoista”. Koko arviomme voit lukea alta.

Seuraavat suuret Pokémon-julkaisut ovat syksyllä Nintendo Switchille ilmestyvät sisaruspelit Pokémon: Let’s Go, Pikachu! ja Pokémon: Let’s Go, Eevee! Ensi vuonna pitäisi ilmestyä myös Pokémon-pelien pääsarjan seuraava roolipeli.

Arvostelu: Pokemon Quest on hilpeän kulmikas mutta itseään toistava mobiilipeli

Muropaketin uusimmat