Uusimmat

PS4:llä tarjolla uusi vaihtoehto Fortnitelle – H1Z1: Battle Royale nyt ilmaiseksi pelattavissa

23.05.2018 10:05 Muropaketin toimitus

Daybreak Game Companyn kehittämä, ”alkuperäinen battle royale -peli” H1Z1 on viimein ilmestynyt myös PlayStation 4:lle beta-versiona. Ilmaispelattava peli vaatii PS Plus -jäsenyyden, mutta jäsenille tarjotaan myös ilmaisia bonuksia.

Viime vuonna ilmestyneet Fortnite: Battle Royale ja PlayerUnknown’s Battlegrounds ovat nostaneet battle royale -pelit massasuosioon, mutta ainakin yksi peli tarjosi samankaltaista konseptia jo paljon aiemmin. Alunperin jo vuonna 2015 early access -versiona ilmestynyt H1Z1 on nimittäin tiedotteen mukaan se ”alkuperäinen, itsenäinen battle royale -peli”.

Aiemmin tänä vuonna virallisen julkasunsa PC:llä saanut H1Z1 on nyt saapunut beta-versiona myös PlayStation 4:lle, jolla se tunnetaan nimellä H1Z1: Battle Royale. Myöhemmin tänä vuonna peli ilmestyy myös Xbox Onelle.

Daybreak Game Companyn kehittämä H1Z1 tarjoaa pleikkarilla jopa 99 pelaajan deathmatch-kamppailuja, joissa taistellaan joko yksin, parin kanssa tai joukkueissa. Peli saapui PlayStation 4:lle ilmaispelattavana, mutta sen pelaaminen edellyttää useimpien muiden verkkopelien tapaan PlayStation Plus -jäsenyyttä. PS Plus -jäsenille tarjotaan kuitenkin myös ilmainen PlayStation Plus Pack -lisäpaketti, joka sisältää kaksi lisäesinettä: taktisen luotiliivin sekä uuden selkärepun.

H1Z1: Battle Royale on ladattavissa ilmaiseksi PlayStation Storesta. Alta näet pelin tuoreen trailerin.