Uusimmat

Red Dead Onlinessa voi huijata itselleen rahaa kloonaamalla kuolleita puumia

06.03.2019 13:50 Muropaketin toimitus

Red Dead Onlinen pelaajat ovat löytäneet bugin, jolla voi ansaita helposti ja nopeasti rahaa.

Red Dead Redemption 2:n verkkopelin pelaajat ovat kehittäneet uuden huijauksen, jonka avulla voi ansaita rahaa pelimaailmassa. Kyse ei ole mistään rangaistavasta huijauksesta, vaan yksinkertaisen pelibugin hyväksikäyttämisestä.

Kotaku kertoo, että metsästettyjen puumien kloonaamiseen perustuva huijaus toimii näin: Ensin pelaajan tulee metsästää puuma, mielellään tietysti laadukas saalis, jonka turkin myymisestä saa 13,50 dollaria. Tämän jälkeen pitää viedä eläin teurastajan luokse, vaikkapa Blackwaterin kaupungissa. Saalista ei kuitenkaan pidä myydä heti, vaan pelaajan tulee jättää se hevosen selkään ja mennä sisään johonkin läheisistä kaupoista.

Muutaman minuutin päästä pelaajan hevonen on kadonnut, mutta puumanraato löytyy maasta samalta paikalta. Kun pelaaja sitten kutsuu hevosensa takaisin, on sen selässä toinen vastaava puuma. Tätä huijausta voi toistaa niin monesti kuiten haluaa, minkä todistavat Kotakun julkaisemat kuvat kuolleiden puumien röykkiöistä Blackwaterin kaduilla.

Kun bugi on nyt tullut pelimediassa esiin, tulee Rockstar varmaankin pian korjaamaan sen. Toistaiseksi huijauksen pitäisi kuitenkin olla käytettävissä.