Uusimmat

Red Dead Redemption 2:n pelaajia ärsyttää puuttuva ominaisuus

31.10.2022 14:40 Muropaketin toimitus

Rockstar Gamesin hittipeli ei ole saanut tukea uudelle sukupolvelle, ja siihen tuskin on tulossa muutosta.

Hittipeli Red Dead Redemption 2:n julkaisusta tuli äskettäin kuluneeksi jo neljä vuotta. Nyt Comic Book kertoo, että vuosipäivän merkeissä pelaajien valitus puuttuvasta ominaisuudesta on saanut paljon huomiota Redditissä.

Muuan pelaaja ryhtyi PlayStation 5:n Reddit-sivulla valittelemaan sitä, ettei peli ole vieläkään saanut PS5:lle päivitystä, joka tukisi 60fps-kuvatajuutta. Postaus on saanut valtavasti tukea ja kommentteja, mikä kertoo kuinka kaivattu ominaisuus tämä olisi.

Red Dead Redemption 2 ei ole saanut uuden sukupolven päivitystä, vaikka uudet konsolit ovat olleet markkinoilla jo lähes kaksi vuotta. Päivitys ei myöskään vaikuta kovin todennäköiseltä, sillä Rockstar Games keskittää tiettävästi kaikki resurssinsa uuteen Grand Theft Auto -peliin. Samasta syystä studio päätti jo kesällä lopettaa Red Dead Onlinen tukemisen uusilla laajennuksilla, mikä sekin puhuu uuden sukupolven päivitystä vastaan.

Alta näet alkuperäisen Reddit-postauksen, jossa kerrotaan myös kuinka suuri yhtiö GTA-julkaisija Take-Two Interactive on.