Uusimmat

Resident Evil 3:n arviot julki – ”Pelaamisen arvoinen, mutta ei vedä vertoja edelliselle”

31.03.2020 13:00 Muropaketin toimitus

Resident Evil 3:n uusintaversio on saanut kansainvälisessä mediassa selvästi laimeamman vastaanoton kuin sarjan edellinen julkaisu.

Resident Evil 3 ilmestyy perjantaina, ja pelin ensimmäiset arviot tulivat linjoille eilisiltana. Nyt näyttääkin siltä, että Capcomin tuorein remake jää astetta heikommaksi kuin reilu vuosi sitten julkaistu, viiden tähden Resident Evil 2.

Resident Evil 3:n keskiarvo on uutisen kirjoitushetkellä Metacriticissä alustasta riippuen 76-86. Vaikka tämäkin on hyvä tulos, jää se selvästi edeltäjänsä varjoon. Resident Evil 2:n uusintaversion keskiarvo on nimittäin 89-93.

”Resident Evil 3 on pelaamisen arvoinen, mutta Capcomille se on askel taakse päin yhtiön tehtyä yhden viime vuoden parhaista peleistä”, toteaa esimerkiksi VG24/7, joka antaa pelille kolme tähteä viidestä.

”Resident Evil 3 on käytännössä sarja toimintakohtauksia, joita pidetään yhdessä paperinohuella tarinalla ja hieman liian monilla välivideoilla”, toteaa puolestaaa PC Gamerin kritiikko.

Resident Evil 3 ilmestyy PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle perjantaina, 3. huhtikuuta. Peli sisältää myös itsenäisen Resident Evil: Resistance -verkkopelin.