Uusimmat

Satoja tunteja pelattavaa edullisesti – Civilization VI on laajennuksineen tarjouksessa useilla alustoilla

07.04.2020 12:20 Muropaketin toimitus

Firaxis Gamesin legendaarinen strategiapeli on juuri nyt saatavilla huomattavasti huokeampaan hintaan.

Civilization VI ja pelin lisäosat ovat tarjouksessa useilla alustoilla. Pelin saa nyt edullisemmin PC:lle, Xbox Onelle sekä PlayStation 4:lle.

LUE MYÖS: Arvostelu: Civilization VI toimii konsolillakin loistavasti – ”Tätä peliä en poista PS4:n kiintolevyltä koskaan”

PC:lle on Steamissa käynnissä koko Civilization-pelisarjan kattava alennuskampanja, jossa Civ VI kustantaa vain 17,99 euroa, Rise and Fall -laajennus 14,99 euroa ja Gathering Storm -laajennus 19,99 euroa. Tarjoukset ovat voimassa aina 20. huhtikuuta asti, ja mukana kampanjassa ovat myös monet sarjan aiemmat pelit.

Samaan aikaan Civilization VI on tarjouksessa myös PlayStation Storessa ja Xboxin pelikaupassa. Pleikkarilla mainion konsolikäännöksen voi napata hintaan 29,95 euroa, ja tarjous on voimassa 30. huhtikuuta asti. Xbox Onelle taas pelin taas voi ostaa 32,49 eurolla, mutta tarjous on voimassa enää tämän viikon.

Pelin laajennukset ovat valitettavasti saatavilla konsoleille vain täyteen hintaan. Tämä on harmi, sillä laajennukset tekevät Civilization VI:sta moninkertaisesti paremman pelin, erityisesti viime vuonna ilmestynyt Gathering Storm, jonka uusia ominaisuuksia esitellään alla olevalla videolla.