Uusimmat

Sony mokasi Final Fantasy VII Remaken julkaisussa – osa pelaajista sai väärän version

13.04.2020 11:48 Muropaketin toimitus

Final Fantasy VII Remaken julkaisu ei mennyt Aasiassa niin kuin voisi toivoa, ja nyt osalla pelaajista on kaksi peliä.

VG24/7 kertoo, että Sonylle sattui PlayStation Storessa melkoinen kömmähdys viime viikolla. Vuoden odotetuimpiin peleihin lukeutuva Final Fantasy VII Remake päätyi nimittäin tietyillä markkina-alueilla myyntiin vääränä version.

LUE MYÖS: Yksi kevään suurimmista peleistä julkaistiin ilman ”ominaisuutta, jonka pitäisi löytyä jokaisesta pelistä”

Virhe on pohjimmiltaan hyvin yksinkertainen. Sony lokalisoi pelinsä Aasiassa eri kielille, mutta tällä kertaa kävi niin, että osalle englannin- ja japaninkielisen version ostajista päätyikin kiinan- ja koreankielinen versio vahingossa. Virhe korjattiin nopeasti, mutta osa pelaajista ehti jo ostaa ja ladata väärän version pelistä.

Sony ei myöskään pystynyt korjaamaan virhettä yksinkertaisesti, vaan yhtiö joutui lahjoittamaan väärän version saaneille kokonaan uuden kappaleen pelistä. Nämä pelaajat omistavat nyt siis kaksi versiota Final Fantasy VII Remakesta.

LUE MYÖS: Arvostelu: Odotettu Final Fantasy VII Remake ei ole pelkkää herkkua – Kolme asiaa syövät roolipeliklassikon uuden version arvosanaa

Virhe rajoittui tiettävästi vain Aasiaan. Suomalaispelaajien käsissä pitäisi olla versio, joka sisältää ääninäyttelyn englanniksi, japaniksi, ranskaksi ja saksaksi.

Muropaketin uusimmat