Uusimmat

System Shock 3:n kehittäjä vakuuttaa studion olevan elossa – mutta mikä on pelin kohtalo?

20.04.2020 11:11 Muropaketin toimitus

Odotetun System Shock 3:n kehittäjästudiolta ei ole kuultu mitään virallista valtavien irtisanomisten jälkeen.

Helmikuussa kantautui OtherSide Entertainment -studiolta huolestuttavia uutisia, kun käytännössä koko System Shock 3:n kehitystiimi näytti saaneen potkut. Mitään virallista tietoa pelin kohtalosta ei ole vieläkään kerrottu, mutta ainakin itse OtherSide Entertainment näyttäisi olevan elossa.

Eurogamer nimittäin kertoo, että kehittäjän Bostonin pelistudiolla työskentelevä markkinoinnin varajohtaja Walter Somol on kommentoinut studion tilannetta.

”Täällä ollaan vieläkin”, Somol kommentoi. ”Työskentelemme kaikki etänä tällä hetkellä, niin kuin varmaan valtaosa teistäkin.”

Valitettavasti tämä ei vielä kerro mitään System Shock 3:n kohtalosta. OtherSiden Bostonin studiolla on nimittäin Somolin mukaan tekeillä uusi peliprojekti, jota ei vielä voida paljastaa.

Sen sijaan Austinin studiolta, jossa System Shock 3:a kehitettiin, ei ole kuulunut vieläkään mitään. Pelin kohtalo näyttäisi siis olevan yhä ilmassa.

Viime vuonna OtherSide osti System Shock 3:n julkaisuoikeudet takaisin talousongelmiin ajautuneelta Starbreeze Studiosilta. Sen jälkeen pelin tuotanto vaikuttaa ajautuneen pahasti karille, mutta virallista lausuntoa projektin tilasta odotellaan vieläkin.