Uusimmat

Uskomatonta mutta totta: Tästä syystä piratoitu Resident Evil Village toimii myyntiversiota paremmin

15.07.2021 15:14 Muropaketin toimitus

Aiemmin puhuttiin siitä, että piratoitu Resident Evil Village toimii myyntiversiota paremmin. Nyt huhua on testattu, ja se on osoittautunut pitävän paikkansa.

Kopiosuojalla varustettu Resident Evil Village toimii huomattavasti kehnommin kuin piratisoitu peli. Asiasta kertoo kumpaakin versiota vertaillut Eurogamer-sivusto. Yleensä kopiosuojatut PC-pelit käyttävät tavallista enemmän suorittimen tehoja, mutta Resident Evil Villagen kohdalla ongelmia on huomattavasti enemmän. Piratisoidusta pelistä on poistettu kaikki kopiosuojaohjelmistot.

LUE MYÖS: Arvostelu | Resident Evil Village jättää kaipaamaan Capcomin pelisarjan kulta-aikoja

Myyntiversiossa on esimerkiksi kaikkein olennaisimmissa taistelukohtauksissa havaittavissa pientä nykimistä. Lisäksi pelin tiettyjen päähenkilöiden kohtaaminen aiheuttaa samanlaisia ongelmia. Tämä koskee ainoastaan Resident Evil Villagen PC-peliä, sillä konsoliversioissa ei ole tällaisia vikoja.

Resident Evil Village tuli saataville PC:lle jo kuukausia sitten, mutta Capcomin kehittämään ja julkaisemaan peliin ei ole vielä julkaistu kopiosuojan aiheuttamien heikkouksien korjaavaa päivityspakettia. Tunnetun kopiosuojaohjelmisto Denuvon lisäksi Resident Evil Village sisältää Capcomin omia vastaavia järjestelmiä.

Vaikka piratisoidussa Resident Evil Villagessa ei ole pelaamista hankaloittavia ongelmia, saattaa siitä puuttua joitain animaatioita. Capcom ei ole vielä tiedottanut asiasta mitään.

Muropaketin uusimmat