Uusimmat

Uusi Bomberman-peli kääntyy useille alustoille – Luvassa uniikkeja lisähahmoja eri hittipeleistä

16.03.2018 14:02 Muropaketin toimitus

Nintendo Switchin julkaisupeli Super Bomberman R kääntyy PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle alustakohtaisten lisähahmojen kera.

Viime vuonna ilmestynyt Super Bomberman R oli ensimmäinen uusi peli Konamin klassisessa pelisarjassa yli kymmeneen vuoteen. Moni olikin varmasti pettynyt, kun peli saapui vain Nintendo Switchille konsolin julkaisupelinä.

Nyt Konami on kuitenkin kertonut, että pian 35-vuotisen pelisarjan uusin tulokas kääntyy myös muille alustoille. Super Bomberman R saapuu PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 14. kesäkuuta.

Mikä parasta, kaikille alustoille on luvassa myös oma lisähahmonsa, jotka on kehitetty yhteistyössä Sonyn, Microsoftin ja Valven kanssa. Alla olevasta galleriasta näet kuvat Ratchet & Clank, Halo ja Portal -sarjoihin perustuvista Bomberman-hahmoista, sekä pelin tuoreen trailerin.

Nämä eivät ole ensimmäisiä muista pelisarjoista lainattuja hahmoja Super Bomberman R:ssä. Kuten aiemmin kerroimme, jopa Silent Hill -pelien Pyramid Head on saapunut sympaattisena lisähahmona pelin Switch-versioon.