Uusimmat

Asukselta ROG Delta Type-C -pelikuulokkeet neljällä kuulokevahvistimella

07.06.2018 19:11 Muropaketin toimitus

Uudet Asus ROG Delta Type-C -pelikuulokkeet käyttävät nimensä mukaisesti USB-C-liitäntää. Käytössä on neljä kuulokevahvistinta, joista jokainen on omaa äänialaa varten.

Pelikuulokkeiden ESS Sabren vahvistimet on jaettu matalien eli 20 – 150 hertsin, keskiäänien eli 150 – 5000 hertsin, korkeiden eli 5000 – 20000 hertsin ja erittäin korkeiden eli vielä 20000 – 40 000 hertsin ääniataajuuksien mukaan.

Neljän vahvistimen pitäisi yhdessä kyetä äänentoistossa 127 desibelin herkkyyteen. Yleensä pelikuulokkeet ovat herkkyydeltään 110 desibelin tienoilla. Elementteinä kuulokkeissa on 50 millimetrin neodyymimagneetit, jotka on Asuksen mallistossa saaneet nimen Essence.

Asus kertoo keskittyneensä uusissa kuulokkeissa nimenomaan laadukkaaseen stereoääneen, joka on virtuaalista tilaääntä parempi vaihtoehto akkukäyttöisille laitteille. Sonic Studio III -ohjelmiston kautta on kuitenkin saatavilla myös virtuaalinen tilaääni.

Korvakuppeihin on valittavissa kangasta ja keinonahkaa yhdistelevät vaihtoehdot, tai kokonaan keinonahkaiset versiot. Eipä rakenteesta ole unohdettu myöskään RGB-valaistusta, joka luonnollisesti synkronoituu Aura Syncin kautta. Molemmille korville löytyy 16 LED-valoa.

Jos USB-C-liitäntää ei ole käytettävissä, sisältävät kuulokkeet myös adapterin A-tyypin USB-liitäntää varten.

Asus ei mainitse ROG Deltalle tarkkaa ilmestymisaikaa, mutta kertoo kuulokkeiden ilmestyvän kesän aikana.