Uusimmat

Asus esitteli erittäin kevyen pelihiiren – kevyempi kuin Logitechin verrokki

Kuva: Asus

02.04.2024 18:23 Muropaketin toimitus

Asukselta on tulossa hiiri kevyttä tuntumaa arvostaville pelaajille.

Asus ROG Keris II Ace on ultrakevyt, 54 gramman ergonominen pelihiiri, jonka muotoiluun on antanut panoksensa ammattipelaajat ainakin testaamalla hiirtä. Hiiri on kevyempi kuin esimerkiksi pelaajien suosima, 60 grammainen Logitech G Pro X Superlight II.

Hiiri tarjoaa 42 000 DPI:n optisen anturin nimeltään ROG AimPoint Pro, ja lisäksi Keris II Ace saavuttaa vaikuttavan 4000 hertsin langattoman päivitystaajuuden. Langallisessa tilassa päivitystaajuus on mahdollista nostaa jopa 8000 hertsiin.

Tuotteessa on optiset mikrokytkimet ja langaton ROG SpeedNova -tekniikka, joka tarjoaisi alle 1 millisekunnin vasteajan. Myös napsautusviive on pyritty saamaan mahdollisimman nopeaksi.

Kuva: Asus

PBT L/R -painikkeiden luvataan tarjoavan kestävyyttä, ja ne ovat sietokykyisiä kulumisen aiheuttamalle kiillolle. Väreinä on saatavilla musta ja valkoinen. Hiiri toimii langattomassa (2,4 GHz ja Bluetooth) ja langallisessa tilassa. Hinta- ja saatavuustietoja ei vielä ilmoitettu.

Kuva: Asus

LUE MYÖS: Testi | Logitech G Pro X Superlight 2 -pelihiiri – Kilpapelaajien uusi salainen ase? Aika täydellinen naksuvuutta lukuun ottamatta