Uusimmat

Deepcool esitteli kaksi uutta versiota Matrexx 55 -miditornikotelosta

04.11.2018 17:45 Muropaketin toimitus

Matrexx 55 ADD RGB- ja Matrexx 55 ADD RGB 3F -miditornikoteloissa RGB led-valot voi  synkronoida emolevyvalmistajien ohjelmien kautta. Kotelon ainoana fyysisenä muutoksena kiintolevykehikko on piilotettu virtalähteen suojalevyn taakse.

Deepcoolin aiemmin syksyllä julkaisemasta Matrexx 55 -miditornikotelosta esiteltiin päivitetyt versiot. Matrexx ADD RGB– ja Matrexx 55 ADD RGB 3F -kotelot ovat ulkoisesti identtisen kokoisia alkuperäisen mallin kanssa. Uusissa malleissa etupaneelin RGB-led-nauha ja mahdolliset tuulettimet ovat hallinnoitavissa emolevyn kautta ohjelmallisesti. Tuettuna ovat Asus, Gigabyte, MSI ja Asrock.

Uusissa malleissa kiintolevykehikko on piilotettuna virtalähteen suojalevyn taakse. Tämä antaa mahdollisuuden siistiä kokonaisuuden ulkonäköä.

Esitellyn kotelokaksikon väliset erot rajoittuvat siihen, että Matrexx ADD RGB 3F -kotelon mukana toimitetaan kolme RGB-led-valaistua 120 millimetrin tuuletinta. Matrexx 55 ADD RGB -malliin lisätuulettimet pitää hankkia erikseen.

Matrexx 55 ADD RGB- ja Matrexx 55 ADD RGB 3F -miditornikotelot tulevat saataville marraskuun aikana. Ilman tuulettimia toimitettavan kotelon suositushinnaksi on asetettu 50 dollaria. Paremmin varustetun mallin suositushinnaksi on asetettu 75 dollaria. Euroiksi muutettuna hinnat ovat noin 44 ja 66 euroa.