Uusimmat

Deepcool julkaisi edullisen Matrexx 55 -miditornikotelon

06.08.2018 18:36 Muropaketin toimitus

Matrexx 55 -kotelon vasen kylki ja etupaneeli ovat karkaistua lasia. Edestä löytyy myös Deepcoolilta tuttu RGB led -nauhavalaistus. Kotelo sallii asennettavaksi jopa E-ATX -emolevyn.

Deepcoolin kotelomallisto kasvoi jälleen uudella mallilla: Matrexx 55 -miditornikotelo nojaa vahvasti viimeisteltyyn ulkonäköön ja edulliseen hintaan.

Kotelosta löytyy kiinnityspaikat E-ATX-standardin lisäksi myös ATX-, mATX- ja Mini-ITX -emolevyille. Massamuisteille tilaa on niukemmin. Kotelon alaosasta löytyvästä kiintolevykehikosta löytyy kaksi kelkkaa 3,5 tuuman kiintolevyille. Pienemmille 2,5-tuumaisille asemille on varattuna kaksi omaa paikkaa. Kiintolevykelkoista löytyy kiinnityspaikat myös 2,5 tuuman asemille.

Vesijäähdytykseen asentamiseen parhaiten tilaa löytyy etupaneelista, jonka takaa löytyy kiinnityspaikat suurimmillaan 360 millimetrin jäähdyttimelle. Kattoon sijoitettavan jäähdyttimen enimmäiskoko on 280 millimetriä.

Katon puolelle sijoitetusta I/O-paneelista löytyy yksi USB 3.0 -liitäntä, kaksi USB 2.0 -liitäntää, HD Audio -liitännät kuulokkeille ja mikrofonille sekä RGB-näppäin led-nauhan säätämiseen.

Kotelon ulkomitat ovat 440 x 210 x 480 millimetriä. Prosessoricoolerille kotelo asettaa 168 millimetrin korkeusrajoituksen. Näytönohjaimelle pituusrajoitus on 370 millimetriä.

Deepcoolin mukaan kotelon toimitukset alkavat elokuun aikana. Valmistajan suositushinta Matrexx 55 -kotelolle on 39,99 dollaria. Euroiksi muunnettuna hinta on 34,51 euroa. Hinta pysynee Suomessakin alle 50 eurossa.