Uusimmat

Gigabyte päivitti Z370 Aorus Ultra Gaming -emolevynsä versioon 2.0

16.02.2018 15:09 Muropaketin toimitus

Merkittävin muutos päivityksessä tapahtuu virransyötössä, joka on uudessa versiossa 11-vaiheinen. Lisäksi uuden version mukana toimitetaan M.2 Thermal Guard -lämpöripa M.2 SSD-asemaa varten.

Gigabyte esitteli Z370 Aorus Ultra Gaming 2.0 -emolevyn. Kyseessä on päivitysversio edellisestä mallista, ja uusitussa mallissa valmistaja on kiinnittänyt erityishuomiota virransyöttöön. Julkaistussa 2.0-emolevyversiossa virransyöttö on nyt 11-vaiheinen, kun aiemmassa se oli 8-vaiheinen.

Uuden version mukana toimitetaan myös M.2 Thermal Guard -lämpöripa. Lämpörivan pituus takaa yhteensopivuuden myös 22110-standardilla toteutettujen SSD-asemien kanssa. Näiden lisäksi uudessa versiossa on luovuttu I/O-paneelin DVI-D-liitännästä, joten 2.0-versiosta löytyy ainoastaan yksi HDMI-liitäntä. Muilta osin emolevyt ovat keskenään identtisiä.

Z370 Aorus Uitra Gaming 2.0 -emolevyn hinnoittelu ja saatavuus ovat vielä vahvistamatta. Oletettavasti emolevyt tulevat kuitenkin saataville pian ja hintaan voidaan odottaa myös pientä korotusta uutuusarvon myötä.