Uusimmat

Logitech G -mallistoon kaksi uutta mikrofonia ja uusi valaisinpalkki

Kuva: @ Logitech

19.09.2023 13:54 Muropaketin toimitus

Logitech tuo myyntiin striimaajille ja sisällöntuottajille tarkoitetut mikrofonit ja valaisimen. Uudet Logitech G Yeti GX- ja Logitech G Yeti Orb -mikrofonit sekä Logitech G Litra Beam LX -valaisin täydentävät malliston aiempia striimaustuotteita. Samalla myös Blue- ja Litra-tuotemerkit yhdistyvät Logitech G -merkin alle.

Jokaisessa kolmessa uudessa tuotteessa on hyödynnetty sekä Logitech G Lightsync RGB -valaistusteknologiaa että G Hub -ohjelmiston ominaisuuksia. Ohjelmistolla voi hallita Logitech G -tuoteperheen valaistusasetuksia ja muita toimintoja. Lisäksi mikrofoneissa hyödynnetään Blue VO!CE -äänitekniikkaa.

Kuva: @ Logitech

Logitech G Yeti Orb on pienikokoinen pöytämikrofoni, joka hyödyntää dynaamista kapseliteknologiaa ja siinä on pelihiiristä tuttu ja kätevä vierityspainike äänentason säädölle. Mikrofonin superhertan muotoisen suuntakuvion ansiosta hiiren ja näppäimistön naksumisen kaltaiset taustaäänet jäävät kuulumatta ja Smart Audio Lock -lukituksella voidaan valita halutut ääniasetukset nopeasti. Lisäksi automaattiset asetukset äänentasoille ehkäisevät sekä taustahälyä että ylikovia ja äkkinäisiä äänenvoimakkuuden leikkauksia. USB-C-liitäntäisen mikrofonin ulkoasua korostaa räätälöitävät RGB-valot.

Kuva: @ Logitech

Yeti GX -mikrofonissa hyödynnettävä Blue VO!CE -äänitekniikka mahdollistaa erilaisten äänisuotimien ja -efektien käytön puheäänen kanssa. USB-C-liitännällä varustettu mikrofoni sopii niin striimaukseen kuin muuhunkin äänen taltiointiin. Mikrofoni toimitetaan pöytätelineen kanssa. Mikroni on myös yhteensopiva erikseen hankittavan Compass-tukivarren kanssa.

Kuva: @ Logitech

Logitech G Litra Beam LX valaisee kaksipuolisesti RGB-valollaan TrueSoft-teknologiaa hyödyntäen. Sen valotehoa ja lämpötilaa voi myös muokata monipuolisesti 2700 – 6500 kelvinin säätövaralla. Valaisimen Lightsync RGB -tekniikan väriasetuksista löytyy jopa 16,8 miljoonaa värisävyä.  Lightsync -tekniikka tukee myös Windows Dynamic Lighting -ominaisuutta, jolla voidaan tuoda synkronoitu väri- ja valaistusasetus

Logitech G Yeti GX, Logitech G Yeti Orb ja Logitech G Litra Beam LX tulevat myyntiin 159, 69 ja 169 euron kuluttajahinnoin.