Uusimmat

NVIDIAn uusi GeForce Experience -beeta on kevyt ja nopea, mutta vaatii kirjautumisen

05.07.2016 15:14 Petrus Laine

GeForce Experience 3.0 -beeta

NVIDIA on julkaissut uudet beetaversion GeForce Experience -apuohjelmastaan. GeForce Experience on NVIDIAn ohjelma, joka pyrkii kokoamaan kaikki käyttäjän pelit yhteen, ja tarjoamaan niille optimoituja asetuksia parhaan suorituskyvyn ja kuvanlaadun takaamiseksi, sekä tarjoamaan kattavat streamausmahdollisuudet suosituimpiin palveluihin. Uusi beetaversio kantaa numeroa 3.0.2.190, ja sen myötä ohjelma on uudistunut kauttaaltaan.

NVIDIAn mukaan uusi GeForce Experience 3.0 käyttää puolet vähemmän muistia ja latautuu kolme kertaa niin nopeasti kuin aiemmat versiot, ja ainakin latausnopeuden osalta väite vaikuttaa pitävän paikkaansa. GeForce Experience 3.0:n myötä entinen ShadowPlay on uudistunut Share Overlay UI:ksi. Uusia ominaisuuksia Share Overlayssa ei ole, vaan ominaisuudet ovat tuttuja aiemmista GeForce Experience -beetaversioista.

Uusi GeForce Experience 3.0 vaatii käyttäjää kirjautumaan NVIDIA-tilille. Kirjautumiseen voi käyttää joko Google-tiliä, tai mahdollisesti olemassa olevaa Shield- tai GeForce Now -tiliä. Jatkossa GeForce Experience, Shield ja GeForce Now käyttävät yhtä ja samaa tiliä. Kiitoksena kirjautumisesta ja betaan osallistumisesta NVIDIA arpoo käyttäjien kesken viikottain GeForce GTX 1080 -näytönohjaimia. Lisäksi kirjautumisen kautta käyttäjä osallistuu automaattisesti muihin NVIDIAn palvelun kautta järjestämiin arvontoihin.