Uusimmat

Razer julkaisi Huntsman ja Huntsman Elite -pelinäppäimistöt

29.06.2018 19:36 Muropaketin toimitus

Huntsman-pelinäppäimistöissä käytetään Razerin kehittämiä uusia optisia mekaanisia kytkimiä. Kytkinten eliniäksi lupaillaan sataa miljoonaa painallusta.

Razerin kehittämät uudet Opto-Mechanical-kytkimet nähdään ensimmäisenä Huntsman-pelinäppäimistöissä. Razer lupaa optisille mekaanisille kytkimille sadan miljoonan painalluksen käyttöikää. Yleisimpiin mekaanisiin kytkimiin verrattuna myös rekisteröintipistettä on saatu laskettua. Rekisteröintipiste on 1,5 millimetrissä. Kytkimien kerrotaan antavan myös tunto- ja äänipalautteen painalluksista.

Huntsman Elite on kaksikon paremmin varusteltu malli. Sen mukana toimitetaan keinonahkapäällysteellinen rannetuki, jonka kerrotaan olevan magneettikiinnitteinen ja RGB led -nauhan kattavan myös rannetuen. Näppäimistön oikeaan yläkulmaan on sijoitettuna kolme multimedianäppäintä sekä kiekko, jotka kaikki ovat ohjelmoitavissa. Huntsman-pelinäppäimistöstä ei löydy erillisiä multimedianäppäimiä ja RGB led -valaistus kattaa ainoastaan näppäimet. Huntsman Elite –mallissa led-valaistus ympäröi koko näppäimistön.

Razer Huntsman- ja Huntsman Elite -pelinäppäimistöjen toimitukset alkavat välittömästi. Yhdysvalloissa kevyemmin varusteltu Huntsman-malli on hinnoiteltu 150 dollariin. Huntsman Elite -mallin hinta nousee 200 dollariin. Euroissa hinnat ovat noin 129 ja 172 euroa.