Uusimmat

Razer julkaisi Huntsman Mini -näppäimistön

16.07.2020 20:01 Muropaketin toimitus

Razer Huntsman Mini -näppämistö on kooltaan 60 prosenttia normaalista näppäimistöstä. Sen optiset kytkimet ovat Razerin omaa tuotantoa.

Razerin minibuumi sai odottamatonta jatkoa Razer Huntsman Mini -näppäimistöstä. Nimensä mukaisesti näppäimistö on kooltaan 60 prosenttia normaalista näppäimistöstä ja omiaan pöydälle, jossa hiiren tila halutaan maksimoida tai tilaa ei muuten ole riittävästi.

Näppäimistössä käytetään Razerin omaa tuotantoa olevia optisia kytkimiä. Valittavissa on joko Razer Clicky- tai Razer Linear -kytkimet. Kytkimille lupaillaan 100 miljoonan painalluksen käyttöikää. Linear-kytkimissä tarjolle tulee ensimmäistä kertaa toisen sukupolven kytkimet, joiden luvataan olevan ensimmäisen sukupolven kytkimiä selkeästi hiljaisemmat.

Näppäimistön sisäiseen muistiin saa tallennettua enimmillään viisi eri profiilia. Valittavana on joko musta tai valkoinen kuosi. Näppäimistön RGB led-valaistus on esiohjelmoituna sen muistiin, eli valaistusta varten ei tarvitse asentaa ohjelmistoa. Näppäinhatut ovat PBT-muovia, joka on linjassa näppäimistön alumiinirakenteen kanssa.

Razer Huntsman Mini

Huntsman Mini -näppäimistön toimitukset ovat alkaneet. Ensimmäisenä saataville tulee Clicky-kytkimillä oleva versio. Sen suositushinta on 129,99 euroa. Linear-kytkimillä varustettu versio tulee saataville elokuussa ja sen suositushintana on 139,99 euroa. Razerin mukaan saataville tulee myös pohjoismaisella näppäinasettelulla olevat versiot.