Uusimmat

SilentiumPC julkaisi Regnum RG6V TG -miditornikotelot

06.02.2020 15:27 Muropaketin toimitus

Regnum RG6V TG -koteloissa on panostettu erityisesti ilmankiertoon. Etupaneelin verkkorakenne sallii ilmankierron ja siitä huolen pitää kolme etupaneeliin esiasennettua 120 millimetrin tuuletinta.

SilentiumPC:n Regnum-sarja saa jälleen jatkoa. Uusimmat tulokkaat ovat Regnum RG6V TG- ja Regnum TG6V EVO TG ARGB -miditornikotelot, jotka ovat ulkoisesti identtiset. Ero muodostuu EVO ARGB -mallin mukana toimitettavista ARGB-led-valaistuista tuulettimista.

Karkaistu lasi on saanut väistyä etupaanelista. Se on korvattu verkkorakenteisella paneelilla, joka mahdollistaa paremman ilmankierron. Karkaistua lasia ei ole unohdettu kokonaan, sillä vasen kylkipaneeli on lasia.

Koteloiden ulkomitoiksi ilmoitetaan 470 x 221 x 443 millimetriä, ja painoa on kertynyt 6,12 kg. Koteloon on mahdollista asentaa E-ATX-, ATX-, mATX- tai Mini-ITX -emolevy. Prosessoricoolerin suurin sallittu korkeus on 162 millimetriä ja näytönohjaimen maksimipituus on 360 millimetriä.

Kotelosta löytyy kaksi 2,5 tuuman asemille varattua asennuspaikkaa emolevyn takana. Lisäksi virtalähdesuojan alla on kiintolevykehikko, johon saa asennettua kaksi 3,5 tuuman kiintolevyä tai 2,5 tuuman asemaa.

Regnum RG6V TG -kotelon mukana toimitetaan neljä esiasennettua Sigma HP 120 -tuuletinta. Tuulettimien kierrosnopeudeksi ilmoitetaan ±10% 1200 RPM.

Regnum RG6V EVO TG ARGB -kotelon mukana toimitetaan neljä esiasennettua Stella HP ARGB CF -tuuletinta. Niiden kierrosnopeus on niin ikään ±10% 1200 RPM. Ohjelmoitavien ARGB-led-valojen hallinta onnistuu I/O-paneelissa olevan näppäimen avulla tai yhteensopivalla emolevyvalmistajan ohjelmalla.

Regnum RG6V TG -koteloiden toimitukset ovat alkaneet. Vähemmän valovoimaisen mallin (Regnum RG6V TG) suositushinnaksi on asetettu 56 euroa. Valovoimaisemman  Regnum RG6V EVO TG ARGB -mallin suositushinta on 69 euroa.

Muropaketin uusimmat