Uusimmat

SilentiumPC julkaisi Ventum VT4 TG -miditornikotelon

05.01.2021 17:55 Muropaketin toimitus

Ventum VT4 TG -kotelossa on kiinnitetty huomiota ilmankiertoon ja edullisuuteen. Siitä tulee saataville neljä erilaista versiota.

Edullisista koteloistaan tuttu SilentiumPC laajentaa Ventum-kotelosarjaa uudella VT4 TG -mallilla. Siitä löytyy nykytrendin mukainen verkkoetupaneeli, jonka ansiosta kotelon ilmankierto on parempi. Myös kotelon kattopaneeli on rakenteeltaan avoin ja turvaa pölyltä tuo irrotettava pölysuoja.

Aiempien koteloiden tapaan myös tästä mallista tulee saataville useampia eri versioita. Tässä tapauksessa versioita tulee saataville neljä. Erot eri mallien välillä löytyvät varustelusta.

Kotelon ulkomitat ovat 485 x 210 x 440 millimetriä. Ulkomittojen puitteissa koteloon saa asennettua ATX-, mATX- tai Mini-ITX -emolevyn. Näytönohjaimelle kotelo asettaa 345 millimetrin pituusrajoituksen. Prosessoricoolerin maksimikorkeudeksi ilmoitetaan 159 millimetriä.

Massamuisteja varten virtalähdesuojan alta löytyy kaksi paikkaa 3,5 tuuman kiintolevyille. Emolevyn takana on paikat kolmelle 2,5 tuuman asemalle, mutta mukana tulee vain kaksi kiinnityskehikkoa.

Ventum VT4 TG -perusversion mukana toimitetaan kaksi Sigma HP 120 MM CF -tuuletinta. Ventum VT4V TG -mallissa mukana tulee neljä Sigma HP 120 MM CF -tuuletinta. Kummankin mallin mukana tulee PWM-tuuletinohjain, joka tukee enimmillään neljää tuuletinta.

VT4V EVO TG ARGB -malliin kuuluu ohjain RGB-led-valoille ja tuulettimille, joka tukee enimmillään viittä tuuletinta ja ARGB-laitetta. Koteloon kuuluu neljä Stella HP ARGB 120 MM CF -tuuletinta. VT4V EVO TG ARGB White -versio on väriltään valkoinen. Siitä löytyy niin ikään ohjain tuulettimia ja ARGB-laitteita varten, mutta myös neljä korkean staattisen paineen Pulsar HP ARGB 120 MM CF -tuuletinta.

Mallista riippumatta kotelon I/O-paneelista löytyy kaksi USB 3.2 Gen 1 Type-A -liitintä sekä 3,5 millimetrin liittimet kuulokkeita ja mikrofonia varten.

Ventum VT4 TG -koteloiden toimitukset ovat alkaneet. Valmistajan verolliset suositushinnat edullisimmasta kalleimpaan ovat 51, 55, 69, 74 euroa.

Muropaketin uusimmat