Uusimmat

Sony paljasti uudet haastaviin olosuhteisiin soveltuvat ulkoiset SSD-asemat

07.04.2019 17:20 Muropaketin toimitus

Asemat jakautuvat SL-M- ja SL-C -sarjoihin. SL-C -sarjan asemissa luku- ja kirjoitusnopeudet nousevat parhaillaan 1000 megatavuun sekunnissa. Asemat ovat iskun-, pölyn- ja vedenkestäviä ja ne ovatkin saaneet IP67-luokituksen.

Sony on laajentamassa kestävien ulkoisten SSD-asemien mallistoaan SL-M- ja SL-C -sarjoilla. Molemmissa sarjoissa tärkeimpänä ominaisuutena on asemien kestävyys. Asemat ovat iskun, pölyn ja veden kestäviä. Asemilla on IP67-luokitus.

Kahdesta sarjasta suorituskykyisempi on SL-C -sarja, jossa luku- ja kirjoitusnopeudet nousevat suurimmillaan 1000 megatavuun sekunnissa. SL-M -sarja tarjoaa hieman vaatimattomampaa suorituskykyä. SL-M -sarjan asemilla lukunopeus on parhaillaan 540 megatavua sekunnissa ja kirjoitusnopeus 520 megatavua sekunnissa. Asemien liitäntänä toimii USB Type-C (USB 3.1 Gen2).

Asemista tulee saataville 500 gigatavun, yhden teratavun ja kahden teratavun versiot. Sonyn mukaan asemat tulevat saataville syksyllä, joten asemien hinnoittelukin selviää vasta myöhemmin.