Uusimmat

Thermaltakelta lasisilla ulkopaneeleilla varustettu Core P5 -kotelo

05.11.2016 14:51 Muropaketin toimitus

thermaltake-core-p5-tempered-glass-1-041116

Kotelo- ja oheistuotevalmistaja Thermaltake on esitellyt uuden, muokatun version Core P5 -avokotelostaan. Uutuuden lisänimi Tempered Glass Edition viittaa siinä käytettyihin karkaistuihin lasilevyihin.

Core P5:n alkuperäisessä versiossa rakenne oli avoin ja vasen kylki oli peitetty läpinäkyvällä akryylimuovipaneelilla. Tempered Glass -versiossa rakenne on tehty umpinaisemmaksi, sillä sekä etu-, katto- että vasen kylkipaneeli ovat viisi millimetriä paksua karkaistua savulasia.

Alkuperäisen Core P5:n tapaan myös Tempered Glass -mallin voi asentaa seinälle sekä tasopinnalle pysty- ja vaaka-asentoon. Kotelon rakenne on modulaarinen, eli käyttäjä voi vaikuttaa eri komponenttien asennustapaan ja sijoituspaikkoihin. Nestejäähdytystuki löytyy aina 480 mm jäähdyttimille asti. Kotelon ulkomitat ovat Core P5 -mallista tutut 608 x 333 x 570 mm. Paino on kasvanut lasiosien myötä 18,45 kilogrammaan.

Core P5:n Tempered Glass -versioiden hinnasta ja saatavuudesta ei ole vielä tarkempaa tietoa, mutta ne tulevat todennäköisesti maksamaan hieman enemmän kuin noin 140 euron hintainen perusversio. Värivaihtoehtoja ovat musta ja valkoinen.

thermaltake-core-p5-tempered-glass-2-041116