Uusimmat

Turtle Beachin Roccat-brändi sai kirveestä

Kuva: Turtle Beach / Roccat

23.04.2024 19:18 Muropaketin toimitus

Turtle Beach osti Roccatin vuonna 2019 vahvistaakseen asemiaan PC-lisälaitteiden markkinoilla. Nyt Roccatin aika on ohi.

Roccat-brändin alaisuudessa on julkaistu pelinäppäimistöjä, hiiriä, headset-kuulokkeita ja muita tuotteita PC- ja konsolikäyttöön. Yksi Roccatin tuotteista on headset-kuuloke Roccat Syn Max Air, joka arvosteltiin Muropaketissa viime vuonna. Roccatin headset-kuulokkeet olivat varsin mainioita ainakin äänenlaadullisesti.

Potentiaalinen asiakaskunta joutuu jatkossa luopumaan joistakin Roccatin tuotteiden hankkimisesta, mutta Turtle Beach aikoo jatkaa joidenkin suosituiden tuotteiden myyntiä oman brändinsä alaisuudessa. Mainittakoon myös, että Turtle Beachin sivujen alla vaikuttaisi olevan vielä Roccatin alkuperäisiä tuotteita myynnissä.

Joidenkin Roccatin tuotesarjojen nimet niin ikään säilyvät. Näihin kuuluvat Vulcan, Kone, Burst ja Sense, ja ne otetaan Turtle Beach -brändin alaisuuteen.

Vaikka Turtle Beach lopettaa Roccat-brändin, jo myytyjen tuotteiden tuki säilyy. Myös Roccat Swarm -sovellus jatkaa elämäänsä.

Tukitoiminnot löytyvät jatkossa osoitteesta support.turtlebeach.com. Myös takuuasiat ja palautukset ovat jatkossa Turtle Beachin hoidettavana.

LUE MYÖS: Testi | Roccat Syn Max Air -pelikuulokkeet – Isoveli jää haastajan asemaan

Muropaketin uusimmat