Uusimmat

Varmilo julkaisi mekaaniset Chicken Dinner -näppäimistöt PUBG-pelin ystäville

17.01.2018 13:55 Muropaketin toimitus

Varmilo Chicken Dinner -näppäimistöstä julkaistiin numeronäppäimillä ja ilman niitä olevat versiot. Näppäinhattuja on kuviokoodattu pelin toiminteiden mukaan.

Mikäli PlayerUnknown’s Battlegrounds -peli lukeutuu suosikkeihin, tarjoaa Varmilo faneille teemaan sopivia mekaanisia näppäimistöjä. Valmistaja julkaisi kerralla tenkeyless VA87M-version sekä täysikokoisen VA108M-version. Näppäimistöissä käytetään Cherry MX -kytkimiä ja valinnan voi tehdä Silent Red-, Silver-, Brown- ja Blue-kytkimien välillä.

Näppäimistöt erottaa muista selkeimmin näppäinhattujen koristelu. Osa näppäinten normaaleista numeroista ja teksteistä on korvattu kuvilla, jotka edustavat pelin tiomintoja. Välilyönnistä löytyy hyvinkin tunnetuksi noussut voittofraasi winner winner chicken dinner.

VA87M- ja VA108M Chicken Dinner -näppäimistöjen toimitukset ovat jo alkaneet Yhdysvalloissa. Hinnat alkavat 131 dollarista nousten 164 dollariin eli täkäläisessä valuutassa haarukka olisi noin 107 – 135 euroa . Hinnat ovat sidottu näppäimistön kokoon ja siinä käytettäviin kytkimiin. Euroopan saatavuudesta ja tarkemmasta hinnoittelusta ei toistaiseksi ole tietoa.