Uusimmat

HBO:n tämän hetken paras sarja saa toisen tuotantokauden

19.02.2016 11:02 Muropaketin toimitus

Martin Scorsesen ja Mick Jaggerin uutuussarja Vinylin jatko varmistui heti pilottijakson jälkeen.

Vinyl-sarjan Suomen ensi-ilta HBO Nordicilla oli vasta tämän viikon maanantaina 15. helmikuuta, mutta kanava lupaa jo nyt sarjalle myös toisen tuotantokauden.

Se on upea uutinen, sillä ainakin meistä Vinyl on paras HBO:lla tällä hetkellä pyörivä sarja, kuten arviostamme selviää.

Vimyl on aikamatka 1970-luvun alkupuolelle, jolloin punk, disco ja hip-hop tekivät vasta tuloaan ja musiikkibisnes oli täynnä seksiä ja huumeita. Sarjan päähahmona nähdään levy-yhtiön pomo Richie Finestra (Bobby Cannavale; Boardwalk Empire, Nurse Jackie), joka yrittää pelastaa yhtiönsä ja sielunsa ilman, että muut joutuisivat kärsimään siitä.

Bobby Cannavalen lisäksi sarjassa nähdään Olivia Wilde (House), Ray Romano (Kaikki rakastavat Raymondia), Ato Essandoh (Holmes NYC), Max Casella (Sopranos, Boardwalk Empire), P.J. Byrne (The Legend of Korra), J.C. MacKenzie (Hemlock Grove), Birgitte Hjort Sørensen (Vallan linnake), Jack Quaid (Nälkäpeli), Juno Temple (Yön Ritarin paluu), James Jagger (Sex & Drugs & Rock & Roll ) ja Paul Ben-Victor (The Wire).

10-osaisen sarjan on luonut Terence Winter ja hän toimii myös sarjan showrunnerina. Vinylin vastaavia tuottajia ovat Martin Scorsese, Mick Jagger, Terence Winter, Rick Yorn, Victoria Pearman, Emma Tillinger Koskoff, John Melfi ja Allen Coulter.

Kaksituntisen avausjakson on ohjannut Oscar-palkittu Martin Scorsese.

vinyl

Lähde: HBO Nordic