Uusimmat

Seth Rogen julkaisi ensimmäisen kuvan Preacher-sikailusarjan Persenaamasta

29.03.2016 18:30 Aki Lehti

Preacherin puuhamies Seth Rogen julkaisi pari viikkoa sitten Twitterissa kuvia tv-sarjan päähenkilöistä. Garth Ennisin klassikkosarjakuvaan perustuvan sarjan pilottijakso esitettiin yleisölle ensimmäistä kertaa South by Southwest -festivaaleilla.

Nyt hän twiittasi foton Persenaamasta. Sarjakuvassa Kurt Cobainin innoittamana itseään haulikolla naamaan ampuva Persenaama ei kuole, vaan päätyy rokkitähdeksi.

Preacherin nimiosaa eli Jesse Custeria esittää Dominic Cooper. Sarjan muita avainnäyttelijöitä ovat Ruth Negga (Tulip) ja Joseph Gilgun (Cassidy).

Preacheria ovat työstäneet Seth Rogen yhdessä Evan Goldbergin kanssa ja sen showrunnerina toimii Breaking Badista tuttu Sam Catlin.

Sarja alkaa AMC-kanavalla 22. toukokuuta, Fear the Walking Deadin kevätkauden päätösjakson jälkeen.

Preacherin ensimmäinen traileri ei varsinaisesti vakuuttanut, mutta sarjakuva toimii edelleen yhtä hyvin kuin 20 vuotta sitten. Juuri julkaistujen suomen kielisten deluxe-albumeiden arviomme mukaan törkeä sarja ei ole eltaantunut lainkaan.

Preacher-Season-1-Arseface

Lähde: Twitter

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat