UUSIMMAT

Seth Rogen työstää tv-sarjaa jo toisesta härskistä sarjakuvasta?

13.10.2015 19:52 | Aki Lehti

Preacherin lisäksi luvassa on ilmeisesti myös The Boys -sikailu.

Seth Rogen toimii vastaavana tuottaja ensi kesänä nähtävässä Garth Ennisin Preacher-sarjakuvan tv-versiossa, ja nyt huhut kertovat että hän haluaa muokata myös toisesta Ennisin sarjiksesta tv-sarjan.

Fanit ovat epäilleet AMC:llä nähtävän Preacherin olevan väkisinkin vesitetty versio sarjakuvasta, jonka meno on vähän väliä melkoista sikailua.

Seuraavaksi Rogen haluaa iskeä kyntensä Ennisin The Boys -sarjakuvaan. Jos hän haluaa siitä tehdä edes hitusen alkuperäistä muistuttavan, niin sarjan ainoa mahdollinen koti on HBO-kanava. Ennis halusi tehdä The Boysista vielä hurjemman kuin mitä The Preacher oli ja osittain onnistuikin siinä. Valitettavasti pelkkä perverssi sikailu ja ääriväkivalta ajoi juonen edelle, eikä vuosina 2006-2012 ilmestyneen lehden yksikään numero yltänyt lähellekään Preacherin tasoa.

Tämän jutun kuvituksena olevat sarjisruudut ovat kevyemmästä päästä The Boysin antia.

The Boys kertoo CIA:n erikoisjoukosta, jonka tehtävänä on tarkkailla ja tarvittaessa (eli jatkuvasti) päästää päiviltä supersankareita.

Seth Rogen etsii tällä hetkellä kumppaninsa Evan Goldbergin ja Supernatural-sarjan tuottajan Eric Kripken kanssa kanavaa, joka olisi kiinnostunut projektista.

theboys3

Lähde: BirthMoviesDeath

Muropaketin uusimmat