Uusimmat

Razerilta Turret-näppäimistö ja -hiirikombo sohvapelaajille

20.04.2016 12:31 Petrus Laine

Razer Turret

Razer on esitellyt uuden olohuonekäyttöön suunnattun Turret -näppäimistön ja hiiren. Turret on suunniteltu siten, että koko komeutta voi käyttää vaikka sylissä pitämällä.

Chiclet-näppäimiä käyttävä näppäimistö kykenee enimmillään kymmenen näppäimien yhtäaikaiseen painallukseen, mutta sen luvataan tarjoavan täysveristen pelinäppäimistöjen tasoista kokemusta. Normaalien näppäinten lisäksi näppäimistöstä löytyy dedikoidut näppäimet Android-käyttöä varten. Näppäimistöön on integroitu 1500 mAh:n akku, joka kestää parhaimmillaan 4 kuukautta yhteen putkeen.

Turretin hiirtä Razer kehuu täysveriseksi pelihiireksi, ja se käyttää 3500 DPI:n sensoria. Razer on päätynyt magnetisoimaan näppäimistöön integroidun hiirimaton, jotta hiiri ei lipsu vahingossa yli rajojen kovemmissakaan pelisessioissa. Hiiren akun kapasiteetti on 1000 mAh, jonka luvataan kestävän parhaimmillaan 40 tuntia jatkuvaa käyttöä.

Nimensä Turret on saanut mukana tulevasta telineestä, johon näppäimistön ja hiiren voi asettaa pystyasentoon, kun niitä ei käytetä. Näppäimistön ja hiiren voi yhdistää esimerkiksi tietokoneeseen, konsoliin tai taulutietokoneeseen Bluetooth LE:n tai radiotaajuuksiin perustuvan lähettimen avulla. Voit lukea lisää Turretista Razerin lehdistötiedotteesta.

Petrus Laine

Muropaketin uusimmat