Uusimmat

Video: Bluboo kidutti uutuuspuhelimensa takakuorta kunnolla

17.11.2016 20:01 Muropaketin toimitus

bluboo-edge-twist-test

Ominaisuuksiinsa nähden edullisista puhelimistaan tunnettu Bluboo on laittanut tulossa olevan uutuusmallinsa takakuoren todelliseen testiin. Yrityksen julkaisemalla videolla nähdään, miten Bluboo Edgen takakuori saa ensin maistaa kunnon vääntelyä kärsimättä minkänlaista vahinkoa. Seuraavaksi muovia yritetään polttaa sytkärillä, mutta tulikaan ei onnistu jättämään jälkeä kuoreen.

Bluboo Edgen näyttö on mallinimen mukaisesti kaartuvareunainen. Valmistaja vertaileekin sitä toisella videolla Samsung Galaxy S7 Edge -puhelimeen. Galvanoimalla päällystetty Bluboon takakuori näyttää videolla huomattavasti kilpakumppaniaan kirkkaammalta.

Takakuoren kirkkauden ja kestävyyden sekä vain 0,8 mm paksujen reunusten taakse on helppo piilottaa puhelimen kohtalaisen heikot muut ominaisuudet. Edge hyödyntää hitaahkoa MT 6737-järjestelmäpiiriä, keskusmuisti on vain 2 gigatavua ja tallennustilaa 16. Lisätilaa voi asentaa muistikortilla, mutta silloin menettää toisen sim-korttipaikan. Sonyn valmistamien kamerakennojen megapikselilukemat ovat edessä 8 ja takana 13.

Teknisissä ominaisuuksissa nuukailu näkyy toisaalta laitteen hinnassa. Bluboo Edgen ennakkotilaushinta on 129,99 dollaria. Marraskuun 24. päivän jälkeen hinta nousee 139,99 dollariin.